Organizace provozu na trati České Budějovice - Plzeň po provedení jednotlivých modernizačních variant - Vančura, Martin (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá budoucností železniční trati České Budějovice - Plzeň se zaměřením na jednotlivé modernizační varianty a organizaci vlakové dopravy. Vyhodnocuje navrhovaná modernizační opatření a prověřuje jejich požadovaný přínos. Výstupem práce je vytvoření modelových grafikonů vlakové dopravy pro jednotlivé varianty a plánovaný rozsah dopravy.
Organization of railway traffic on railway line České Budějovice - Plzeň after finishing infrastructure improvement
Keywords: modernization; railway lines; schedules; traffic concepts; passengers traffic; modernizace; železniční tratě; jízdní řády; provozní koncepty; osobní doprava