Informovanost, výskyt a dostupnost marihuany a extáze u dětí ZŠ - Kubištová, Simona (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zaměřuje na problematiku drog u dětí základních škol. Zabývá se současným stavem výskytu a dostupnosti marihuany a extáze. V práci jsou popsány účinky a rizika drog na dětský organismus. V praktické části je proveden výzkum dotazníkovou formou.
Informeddess, Occurrence and Avaliability of Marihuana and Ecstasy in the Children of Primary Schools
Keywords: pedagogika; Drogy; Děti; problematika; pedagogy; Drugs; Children; issues