Využití bezpilotních létajících systémů v IZS ČR - Hlavatý, Petr (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce pojednává o využití bezpilotních systémů u záchranných a bezpečnostních složek v České republice. Zabývá se též současnou legislativou a nařízení EU a upravuje zákon, který vešel v platnost do roku 2021 v kategorii L2 jako doplněk X.
Utilising of Unmanned Aerial Systems in the IRS of the Czech Republic
Keywords: drony; IZS ČR; bezpilotní systémy; využití v praxi; drones; IRS CZ; unmanned aerial vehicle; use in practice