Monitoring kvalitativních ukazatelů výrobních procesů v oblasti medical - Mokrý, Lubomír (Univerzita Pardubice, 2010)
Cílem této diplomové práce je analýza, návrh, implementace a otestování sys-tému pro sledování procesů v prostředí výroby lékařského vybavení. V první části práce je stručně představena národní společnost Teleflex a také je popsána problema-tika sledování procesů. V druhé části jsou zachyceny a popsány poţadavky na vytvá-řený systém. Podle nich jsou určeny nástroje a technologie, které budou při tvorbě systému vyuţity. Kaţdá technologie a nástroj jsou pak stručně popsány. V další části je zachycena analýza, implementace a testování vyvíjeného systému. Na závěr je doplněno, jak by mohl být vytvořený systém dále rozvíjen.
Monitoring of production process qualitative characteristics in Medical industry
Keywords: sledování procesů; analýza systému; vývoj systému; PHP; SMARTY; process monitoring; system analysis; system development