Vyhledávací studie železniční trati spojující tratě 261 a 018 - Vojáček, Jakub (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá vyhledáváním vhodných železničních tras pro spojení tratí 261 a 018. Cílem bakalářské práce je navrhnout 3 různé varianty železničního spojení. Pro každou variantu vytvořit návrh individuální trasy s optimální návrhovou rychlostí. Součástí bakalářské práce je technická dokumentace na úrovni vyhledávací studie.
Search study of the railway line connecting lines 261 and 018
Keywords: železnice; vedení trasy; vyhledávací studie; infrastruktura; železniční síť; railway; alignment; search study; infrastructure; railway network