Vzdělávání zaměstnanců v C.S.CARGO a.s. - Kriegelová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2018)
Práce se zaměřuje na vzdělávání zaměstnanců v C.S.CARGO a.s. Konkrétně na vzdělávání řidičů v jičínské pobočce této společnosti. V první kapitole je teoreticky vymezeno vzdělávání zaměstnanců. Ve druhé kapitole je provedena analýza současného stavu v oblasti vzdělávání zaměstnanců C.S.CARGO a.s. V rámci třetí kapitoly jsou navržena opatření na zlepšení v oblasti vzdělávání zaměstnanců, která vychází z výsledků získaných v analytické části bakalářské práce.
Education of employees in C.S.CARGO a.s.
Keywords: nákladní doprava; vzdělávání zaměstnanců; školení řidičů; nákladní vozidla; freight transport; education of employees; education of drivers; road transport vehicles