Zkvalitnění provozně-technických parametrů trati v úseku Horní Cerekev - Havlíčkův Brod - Vyhnanovský, Marek (Univerzita Pardubice, 2022)
Cílem této práce je navržení úprav provozně-technických parametrů trati v úseku Horní Cerekev - Havlíčkův Brod (mimo), a to na základě analýzy úseku z hlediska infrastruktury, grafikonu vlakové dopravy a provozních problémů, které v předmětném úseku nastávají.
Improvement of operational and technical parameters on the railway line Horni Cerekev - Havlickuv Brod
Keywords: Vysočina; železnice; železniční stanice; zlepšení parametrů; Vysocina; railway; railway station; improvement of parameters