Sociálně-ekonomický profil obce Ráby a její postavení ve stávajícím systému veřejné správy - Křičenská, Radka (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá etapami reformy veřejné správy v ČR po roce 1989. Práce je zaměřena na postavení malých obcí ve stávajícím systému veřejné správy a na možnosti jejich financování. Práce obsahuje také průřez obecním rozpočtem za poslední 3 roky. Součástí je i anketa a její výsledek právě k tématu financování a aktivit obce Ráby.
Social - economic profile of municipality Ráby and its status in current system
Keywords: reforma; Obec; financování; veřejná správa; reform; Public Administration; Municipality; Financing