Animační podpora simulačních modelů založených na metodě plánování diskrétních událostí - Chrudimský, Michal (Univerzita Pardubice, 2008)
V této bakalářské práci byla realizována vzorová implementace jádra řídícího animaci dokumentující evoluci simulačního výpočtu využívajícího metodu plánování diskrétních událostí. V rámci případové studie bylo zmíněné jádro využito pro realizaci animace přemísťování cestujících v rámci autobusových okružních linek. Tyto okružní linky byly realizovány implementací abstraktní datové struktury obousměrně cyklicky zřetězeného lineárního seznamu s hlavou.
Animation support of simulation models based on the planning of discrete events method
Keywords: simulation; animation; activity; chained list; circular lines; simulace; animace; aktivita; zřetězený seznam; okružní linky