Opatření BOZP ve vybraném podniku - Pastvová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zabývá problematikou BOZP. První část definuje jednotlivé odborné pojmy. Druhá kapitola vysvětluje onemocnění COVID-19 a jeho vývoj v čase. Třetí část zhodnocuje opatření uskutečňovaná v rámci BOZP ve zkoumaném podniku. Závěr práce shrnuje dodržování opatření BOZP ve zkoumaném podniku a jeho reakci na pandemii
Health and safety measures in a selected company
Keywords: bezpečnost a ochrana zdraví při práci; rizika podniku; osobní ochranné pracovní prostředky; pracovní podmínky; pracovní prostředí; COVID- 19; pandemie; safety and health protection at work; company risks; personal protective equipment; working conditions; working environment; COVID-19; pandemic