Návrh jednotného vizuálního stylu pro fiktivní firmu - Vít, Filip (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou jednotného vizuálního stylu pro fiktivní pánské holičství. Při tvorbě práce pro fiktivní firmu bude vytvořeno logo, grafický manuál jednotného vizuálního stylu, grafický návrh a vytvoření webové stránky.
Design of a unified visual style for a fictive company
Keywords: logo; grafický design; bitmapová grafika; vektorová grafika; webdesign; jednotný vizuální styl; HTML; CSS; SCSS; logomanuál; grafický manuál; barbershop; pánské holičství; logo; graphics; graphic design; web design; uniform visual style; HTML; CSS; SCSS; logomanual; brand manual; barbershop