Angažovanosť zamestnancov vo vybranej organizácii - Švarcová, Laura (Univerzita Pardubice, 2024)
Práca sa zameriava na problematiku zamestnaneckej angažovanosti v prostredí podniku štátnej správy. Pozornosť je venovaná konkrétnej organizačnej jednotke, kde cieľovou skupinou prieskumu sú administratívni pracovníci. Práca skúma mieru angažovanosti tejto skupiny s cieľom nájsť príležitosti pre zlepšenie súčasnej situácie.
Employee engagement in the chosen organisation
Keywords: vedenie; zamestnanecká angažovanosť; faktory angažovanosti; vnútorná motivácia; lead; employee engagement; factors of employee engagement; intrinsic motivation