Změny ve veřejné linkové dopravě na Velkomeziříčsku - Borkovcová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce je zaměřena na veřejnou linkovou dopravu v oblasti Velkomeziříčska. V práci je nejprve provedena analýza současného a předchozího stavu městské hromadné dopravy a příměstské autobusové dopravy v okolí města. V návrhové části práce jsou vytvořeny návrhy na zlepšení dopravní obslužnosti Velkomeziříčska a doporučeno nejvhodnější řešení.
Changes in public transport in the region Velkomeziříčsko
Keywords: dopravní obslužnost; jízdní řády; linky; městská hromadná doprava; příměstská autobusová doprava; tarif jízdného; transport accessibility; timetables; lines; urban public transport; suburban bus transport; fare tariff