Zajišťování bezpečnosti práce v podnicích - Szászová, Renáta (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce dokazuje efektivnost zajišťování bezpečnosti práce podniku formou outsourcingu. Pojednává o povinnostech zaměstnavatele a zaměstnance, tak, jak je stanoví legislativa. Varuje před kontrolními orgány bezpečnosti práce a jimi udělovanými sankcemi. Dále popisuje činnosti podniku plnícího funkci externího bezpečnostního technika danému podniku a hodnotí klady a zápory této alternativy.
Safety at work in companies
Keywords: bezpečnost práce; Outsourcing; legislativa; prevence rizik; kategorizace práce; školení; sankce; safety at work; legislation; prevention and risk identification; categorization of work; training; sanction penal