Přechod systému kvality z normy ISO 9002:1994 na normu ISO 9001:2000 ve výrobním podniku - Kupcová, Martina (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce obsahuje rozbor přechodu systému řízení jakosti z normy ISO 9002:1994 na normu ISO 9001:2000 ve výrobním podniku.
System quality transfer from standard ISO 9002:1994 to standard ISO 9001:2000 in production company
Keywords: výrobní podniky; Jakost; řízení jakosti; ISO 9000; náklady na jakost