Informovanost žen o prevenci a léčbě nádorových onemocnění prsu - Skopalová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce se zabývá prevencí, vyšetřovacími a diagnostickými metodami, rizikovými faktory a léčbou nádorových onemocnění prsu. Praktická část se věnuje výzkumu, který se týká informovanosti žen v oblasti nádorových onemocnění prsu.
Women knowledgeability about prevention and treatment of breast neoplasia
Keywords: Nádorová onemocnění; nádory; zhoubné nádory; Karcinom prsu; prevence; rizikové faktory; léčba; mléčné žlázy; mamografie; Informovanost; dotazníkové šetření