Mobilní klientská aplikace pro geosociální sítě - Suchomel, Milan (Univerzita Pardubice, 2019)
Cílem této diplomové práce je vytvoření mobilní aplikace pro mobilní platformu Android, která bude využívat otevřených API vybraných geosociálních sítí a zobrazovat tak události či zajímavá místa v okolí uživatele.
A Mobile Geosocial Networking Client Application
Keywords: Android; Kotlin; geosociální síť; mobilní aplikace; otevřené API; Android; Kotlin; geosocial network; mobile application; open API