Osobní bankrot - Fecko, Pavel (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zaměřuje na institut osobního bankrotu v ČR. Zabývá se příčinami vzniku osobního bankrotu a praktickými příklady konkrétních osob. V závěru jsou uvedeny zásady, které by měly zabránit předlužení.
Personal Bankruptcy
Keywords: osobní bankrot; insolvence; zadluženost; dluhy; finanční gramotnost; personal bankruptcy; insolvence; indebtedness; debit; financial literacy