Koordinace jízdních řádů a organizace nočního provozu MHD Pardubice - Soušková, Natálie (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá analýzou současného stavu nočního provozu MHD v Pardubicích, návrhem nového řešení nočního provozu v Pardubicích, posuzuje návrhy z technologického a ekonomického hlediska a vyhodnocuje je.
The time tables cordination and night traffic of urban mass transport Pardubice organization
Keywords: městská hromadná doprava; noční provoz; jízdní řády; Pardubice