Analýza řízení rizik ve vybraném podniku - Vévodová, Karolína (Univerzita Pardubice, 2025)
Práce se zabývá identifikací a hodnocením rizik ve vybraném podniku s cílem navrhnout účinná opatření pro jejich minimalizaci.
Analysis of Risk Management in a Selected Company
Keywords: analýza rizik; identifikace podnikových rizik; hodnocení rizik; řízení rizik; preventivní opatření; risk analysis; identification of business risks; risk assessment; risk management; preventive measures