Průzkum principů zaplňování a využívání rozlehlých a kapacitních parkovišť - Nožička, Martin (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá průzkumem principů zaplňování a využívání rozlehlých a kapacitních parkovišť. Zaměřuje se na vytvoření metodiky provádění průzkumu, zjištění situace na zkoumaném parkovišti a následné navržení případných změn. Dále je zkoumané město porovnáno s velikostně podobnými městy.
Exploration of the principles of filling and using of large and capacity parking places
Keywords: parkovací stání; parkoviště; průzkum; park and ride; parking place; car park; research