Vzdělávání zaměstnanců - Pipková, Jana (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá vzděláváním zaměstnanců v podniku. První kapitola obsahuje základní pojmy, které se dané problematiky týkají. Druhá kapitola se věnuje systému vzdělávání v ČR. Zahrnuje podkapitolu školský systém, vzdělávání dospělých a systematické vzdělávání pracovníků. Další kapitola se zaobírá alternativními formami vzdělávání. Poslední kapitola popisuje vzdělávání zaměstnanců ve dvou vybraných podnicích a dále obsahuje SWOT analýzu vzdělávání pracovníků.
Education of employees
Keywords: školský systém; vzdělávání dospělých; systematické vzdělávání; metody vzdělávání; education system; adult education; systematic training; methods of education