Didaktische Spiele im Deutschunterricht - Vidláková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá významem a praktickým využitím her ve vyučování cizího jazyka na základní škole.
Keywords: cizí jazyky; výuka; pedagogika; didaktika; Hry