Strategie a růst strojírenské firmy - Stehlík, Pavel (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor analyzuje současný stav strojírenské firmy a uvádí vhodné strategie pro jeho rozvoj.
The strategy and the growth of the engineering company
Keywords: Finanční analýza; akciové společnosti; Ekonomika; Strategie; Rozvoj