Specifika mezinárodního marketingu - Kolář, Jan (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se skládá za dvou částí. První teoretická část se zabývá specifickými znaky mezinárodního marketingu. V druhé části je charakterizována firmy TOS Svitavy, a.s. a její marketing aplikovaný v mezinárodním obchodním systému.
Specifics of international marketing
Keywords: Marketing; mezinárodní marketing; Marketingový mix; internacionalizace ekonomiky