Vývoj nezaměstnanosti v Pardubickém regionu - Macháček, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2006)
Vývoj nezaměstnanosti v Pardubickém regionu a jeho okresech v letech 2000 až 2005.
Development of the unemployment of the Pardubický region
Keywords: Nezaměstnanost; Pardubický kraj; vývoj nezaměstnanosti; Trh práce