Současná právní úprava nájemní smlouvy - Šilhánová, Martina (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se týká právního institutu nájemní smlouvy se zaměřením na nájem bytu.
Contemporary legal regulation of contract of lease
Keywords: byty; nájemní smlouvy