Oceňování nehmotného investičního majetku se zaměřením na ocenění ochranných známek a goodwillu - Sováková, Monika (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce je zaměřena na problematiku ocenění části podniků - nehmotného investičního majetku, především ocenění ochranných známek a goodwillu.
Keywords: podniky; ocenění; nehmotný investiční majetek; ochranné známky; goodwill