Podpora investičních aktivit v rámci brownfields - Šílová, Karolína (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato diplomová práce se zabývá podporou investičních aktivit v rámci brownfieldů. Smyslem práce je poukázat na danou problematiku brownfields, jež je v posledních letech často diskutovaným tématem. Řešením problematiky brownfieldů je v porovnání se zahraničními státy ještě v počátcích. Pro Českou republiku je důležité získávat nové informace a zkušenosti od států, jež mají s touto problematikou mnohaleté zkušenosti. V této práci je znázorněno jaký problém brownfieldy představují, jak může být proces regenerace financován, jaké je institucionální zajištění v České republice a také dvě ukázky, jak mohou být brownfieldy znovu využity.
Promotion of investment activities in brownfields
Keywords: Brownfields; developer; environmentální; joint venture; Public Private Partnership; regenerace; revitalizace; Brownfields; developer; environmental; joint venture; regeneration; revitalization