Satelitní systém Inmarsat D+ marketingový průzkum - Brtníková, Petra (Univerzita Pardubice, 1999)
Tato diplomová práce je zpracována na téma Satelitní systém Inmarsat D+ - marketingový průzkum. Úkolem diplomové práce je získat obraz silniční nákladní přepravy v České republice a představit novinku satelitního komunikačního systému Inmarsat D+. Zaměřila jsem se na mezinárodní kamionovou přepravu, kde lze také tento satelitní systém používat. Existují i další společnosti např. Euteltracs či Orbcomm, které nabízejí obdobné služby a záleží tedy na dopravní společnosti a její finanční situaci, pro který systém satelitní komunikace se rozhodne.
Satellite system Inmarsat D+ marketing exploration
Keywords: silníční doprava; satelitní systém Inmarsat D+; road transport; satellite system Inmarsat D+; marketing research; marketingový průzkum