Studium vlastností ofsetových tiskových barev zasychajících oxypolymerací - Jablonovský, Bohuslav (Univerzita Pardubice, 2010)
Cieĺom tejto diplomovej práce je porovnanie vlastností ofsetových tlačových farieb zasychajúcich oxypolymerizáciou.
The study of offset printing inks properties drying by oxypolymerization
Keywords: oxypolymerizace; ofsetové barvy; reologie; oxypolymerization; offset inks; rheology