Formen der Kommunikation im Fremdsprachenunterricht - Vičarová, Renata (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se týká forem komunikace při výuce cizího jazyka. V teoretické části popisuji komunikaci, její druhy, vyučovací metody, formy komunikace, komunikativní hry a cvičení. V praktické části se zabývám zavedením komunikativní kompetence do vyučování.
Formy "Komunikace" ve výuce cizího jazyka
Keywords: komunikace; výuka jazyků; metody