Řízení úspěšnosti projektu - Geherová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato práce se zabývá problematikou projektů a jejich řízením. Zaměřuje se na jednotlivé kroky řízení projektu. Cílem je identifikovat faktory, které mají vliv na úspěšnost projektu. Součástí práce je popis řízení konkrétního projektu zavedení systému zlepšovacích návrhů a doporučení pro praxi.
Successful Project Management
Keywords: projekty; projektové řízení; plán projektu; úspěšnost projektu; projects; project management; project plan; project success