Průběh zakázky ve firmě Alukov HZ, spol. s r.o. - Brázdová, Martina (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce "Průběh zakázky ve firmě Alukov HZ, spol. s r. o." se zabývá rozborem jednotlivých logistických činností, návrhy a možnými řešeními a zlepšeními ve firmě. V teoretické části jsou vymezeny pojmy a poznatky potřebné ke zpracování tématu. Základem jsou jednotlivé logistické činnosti. Významná je i finanční analýza. V praktické části jsou tyto teoretické poznatky aplikovány na průběh zakázky ve firmě z hlediska nalezení optimálního řešení a vyvození přínosů pro firmu s ohledem na zvýšení konkurenceschopnosti.
The progress of the order in Alukov HZ, Ltd.
Keywords: zakázka; zásoby; zákaznický servis; Logistika; order; inventory; customer service; Logistics