Zavádění týmové práce v ETA Hlinsko, a.s. - Petřkovská, Soňa (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce má ukázat proces vytváření a zavádění týmů do výroby v a. s. ETA Hlinsko. Obsahuje také návrh týmové práce pro další období a možné řešení problémů vyskytujících se v souvislosti s touto problematikou.
The Introduction of teamwork in ETA Hlinsko, joint-stock company
Keywords: podniky; Motivace; Management; týmová práce; výrobní management; cíle