Návrh a implementace webového aplikačního rozhraní a mobilní aplikace pro ovládání klimatické jednotky - Jačková, Nikola (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce se zabývá návrhem a implementací webového aplikačního rozhraní a mobilní aplikace pro ovládání klimatizační jednotky. Klientská mobilní aplikace využívá vybudované API pro volání funkcí systému a pro její implementaci byl zvolen multiplatformní framework .NET MAUI. V teoretické části je podrobněji popsán koncept a využití internetu věcí a softwarové technologie, které byly použity při implementaci.
Design and implementation of a web application interface and a mobile application for controlling the climate unit
Keywords: Chytré domy; IoT; REST API; .NET; mobilní aplikace; Smart homes; IoT; REST API; .NET; mobile application