Metodika zpracování účetních dokumentů společnosti Foxconn s.r.o. - Kožená, Markéta (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá problematikou zpracování účetních dokumentů ve společnosti Foxconn CZ, s.r.o. se zaměřením na materiálové faktury. Cílem této práce je na základě analýzy současné metodiky zpracování účetních dokumentů navrhnout možná řešení v oblasti zrychlení a automatizace procesu likvidace účetních dokumentů, která povedou ke zlepšení stávající situace a zejména ke snížení mzdových nákladů. První část je věnována obecným záležitostem, jako je legislativa účetnictví, oběh účetních dokumentů, způsob jejich archivace i jejich náležitosti. V další části je provedena podrobná analýza zpracování účetních dokumentů ve společnosti Foxconn CZ, s.r.o. V závěrečné části je pak zhodnocen současný stav a navrženy možnosti zlepšení.
Methodology of accounting documents processing in Foxconn CZ, Ltd
Keywords: účetní dokumenty; účetnictví; Foxconn CZ; accounting documents; accounting