Analýza energetických toků elektromobilu - Zimmer, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem této diplomové práce je provést vybraná měření na elektromobilu s následnou analýzou energetických toků. V první části je uveden popis vozidla a přípravy válcového dynamometru na měření. Druhá část se zabývá již konkrétním měřením na jedoucím i stojícím vozidle. Zároveň je vytvořen i matematický model vozidla pro porovnání naměřených hodnot s teoreticky vypočtenými.
Analysis of energy flows in battery electric vehicle
Keywords: elektromobily; Škoda Enyaq; WLTP; válcový dynamometr; spotřeba energie; nabíjení; electric vehicles; Škoda Enyaq; WLTP; roll brake; consumption energy; charging