Péče o pokožku v kojeneckém věku - Samková, Nikola (Univerzita Pardubice, 2014)
Závěrečná bakalářská práce nese název "Péče o pokožku v kojeneckém věku". Jedná se o práci teoreticko-výzkumnou a je dělena do dvou částí. V první teoretické části se zabýváme základními informacemi ohledně anatomie kůže a jednotlivými činnostmi spadajícími do péče o pokožku dítěte. V druhé části práce vyhodnocujeme zjištěné výsledky na základě dotazníkového šetření, které je především zaměřené na zjištění, jak matky pečují o pokožku dítěte.
Skin care in age of infantiles
Keywords: pokožka; kožní změny; péče; koupel; přebalování; skin; skin changes; care; bath; changing a nappy