Vývoz pohotovostních zásob při řešení krizových situací - Jelínek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na otázku rozboru plánů vývozu 14. pluku logistické podpory Pardubice v závislosti na možnostech jeho přepravních kapacit a požadavcích systému SSHR. Práce vychází ze současné organizační struktury pluku, SSHR a z obecného systému vývozu pohotovostních zásob.
Export emergency recource in crisis situations
Keywords: 14. pluk logistické podpory; krizové situace; SSHR; systémy; vývoz; zásoby; 14. logistical support regiment; crisis situations; SSHR; systems; export; stocks