Finanční analýza střediska autoškoly DPmP, a.s. - Samčenko, Michal (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci stanovuje zdroje financování a provádí předpokládaný vývoj toků hotovosti do roku 2005 pro výpočet čisté současné hodnoty, vnitřního výnosového procenta a určení finanční stability střediska autoškoly Dopravního podniku města Pardubice a.s. Dále navrhuje opatření na zlepšení jeho finanční stability.
Financial analysis of driving school department of DPmP a.s.
Keywords: Doprava; autoškola; Finanční analýza; finanční stabilita; financování