Současná problematika vztahů rodičů k dětem - Košůtková, Andrea (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zamýšlí nad tím, jestli děti v našem státě mají skutečně to, co potřebují ke svému zdravému vývoji.
Keywords: pedagogika; Rodina; rodiče; dítě; vztah rodičů k dětem; sociální psychologie