Internetové podnikání v praxi - Merklová, Ilona (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá internetovým obchodováním jako jedním ze způsobu podnikání. Objasňuje základní pojmy, vývoj internetového podnikání v ČR i ve světě. Shrnuje výhody a nevýhody tohoto podnikání včetně výhledu do budoucna. Nechybí zde praktická část, která ukazuje využití internetového obchodu v praxi.
Internet enterprice in practise
Keywords: internetové podnikání; elektronické obchody; nakupování; Internet; internet enterprise; E-commerce; shopping