Měření kvality při provozu autobusů veřejné linkové dopravy - Sklenička, Josef (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá analýzou kvality při provozu autobusů veřejné linkové dopravy. Hlavní část analýzy zhodnotí 5 integrovaných dopravních systémů (PID, IDOL, IDS JMK, IDS ZK, IDSOK). Jejich aplikované standardy porovná mezi sebou, zhodnotí vybrané požadavky a navrhne jejich úpravu a představí nová řešení. Hodnocení proběhne na základě výšky vstupních a provozních nákladů, úrovni zvýšení kvality, negativních dopadů, možnostech dodržování standardů a způsobu postihů a motivací.
Measuring the quality during bus operation in public transport
Keywords: autobusy; cestující; IDS; kvalita; požadavky; standardy; subjekt; vozidla; zákazníci; buses; customers; IDS; passengers; quality; requirements; standards; subject; vehicle