Návrh postupu pro proces testování softwaru ve vybrané organizaci - Betcherová, Laura (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem práce je navrhnout postup a procesní mapu, která by usnadňovala firmě zabývající se vývojem a servisem software rozhodování, jak nastavit proces testování pro danou dodávku software.
Proposal for the software testing process in the selected organization
Keywords: testování; software; procesy; nástroje; plánování; požadavky; testing; software; processes; tools; planning; requirements