Péče o zákazníky - Šuglová, Martina (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce se zabývá tématem Péče o zákazníky. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy k této problematice. Další část je zaměřena na představení společnosti Mikroeketronika s.r.o. a analýzu jejího zákaznického centra. Na základě analýz jsou doporučeny návrhy na zlepšení.
Customer care
Keywords: customers; communication; staff; customer care