Zlepšení EMC můstkového usměrňovače s RC zátěží - Kudyn, Vladimír (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci pojednává o zpětných vlivech usměrňovačů s kapacitní zátěží na napájecí proud a o možnostech, jak tyto vlivy omezit.
Improvement of the bridge rectifier with R-C load from the EMC viewpoint
Keywords: usměrňovače; kapacitní zátěž; elektromagnetická kompatibilita