Uplatnění metody BSC v podniku - Čápová, Monika (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce charakterizuje metodu měření výkonnosti podniku Balanced Scorecard. Metoda je aplikována na reálný podnik.
Implementation of balanced scorecard in enterprise
Keywords: Balanced ScoreCard; podniky; výkonnost; Efektivnost; Finanční analýza; ukazatele finanční analýzy; řízení kvality