Digitální knihovna UPa : možnosti dalšího rozvoje na vlně trendů open access - Vyčítalová, Lucie (My University, 2010)
Příspěvek shrnuje dosavadní vývoj Digitální knihovny UPa a dále nastiňuje její další rozvoj s ohledem na prezentaci publikační činnosti s využitím aplikace BibApp.
Keywords: open access; DSpace; publikační činnost; vědecká komunikace; research output; scholarly communication; BibApp