Ovládací modul s protokolem LANC - Kober, Ota (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce rozebírá řešení ovládacího modulu s protokolem LANC, fungujícího mimo jiné i jako opakovač IR kódu. Je zde nejprve rozebrán zmíněný LANC protokol, dále uveden princip fungování IR přenosu dat pro použití v dálkových ovladačích. Nakonec se práce zabývá konkrétním návrhem ovládacího modulu.
LANC protocol control module
Keywords: LANC; IR; ovládací moduly; IR opakovač; control modules; IR repeater